skip to Main Content

Inspiratiesessies

Hoe inspireren we onze werknemers om met veranderingen in de omgeving om te gaan?

  • Spreekbeurten
    Trend-Rx volgt ontwikkelingen op de voet. En wij vertalen wat dit betekent. Wij geven presentaties die op macro niveau omschrijven hoe de wereld verandert en rangschikken welke ontwikkelingen de meeste impact zullen hebben. Presentaties die echter ook vertalen wat die concreet op micro niveau betekent. Stukken die het abstracte trendwatchen met gezond verstand zonder hype vertalen in concrete aandachtsgebieden voor organisaties.
  • Rapporten en papers
    Regelmatig publiceert Trend-Rx over ontwikkelingen in de wereld. Op de nieuwspagina treft u rapporten en papers deze aan. Ook voor rapportages geldt dat deze het abstracte trendwatchen met gezond verstand zonder hype vertalen in concrete aandachtsgebieden voor organisaties.
  • Trainingen en workshops
    Via trainingen en workshops leren wij opdrachtgevers trainen zelf om haar omgeving weer te ontdek en om betere prognoses te maken. Trainingen zijn zo veel mogelijk maatwerk. Op basis van de behoefte van de opdrachtgever wordt een training gemaakt met zowel de juiste diepgang als de juiste tijdsduur.

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”

Albert Einstein